sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Lokakuun kokouksessa palkittiin ansioituneita veljiä ja kuultiin esitelmä Suomen Tullin toiminnasta

Kokousasiat

Lokakuun klubikokous pidettiin 6.10. ravintola Aryanassa. Kyseessä oli vuosikokous, jossa hyväksyttiin edellisen kauden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä käynnistyneen kauden 2020 - 2021 toiminta suunnitelma ja budjetti.

Kokouksessa myös luovutettiin Lions Club International myöntämät "Milesone Chevron Award" palkinnoilla jo pidempään Lions toiminnassa ansioituneesti olleita veljiä. Palkintokirjojen teksteissä todettiin, että näiden vuosien Lions toiminnan aikana kukin palkittu veli on moni eri tavoin vaikuttanut pyytteettömällä palvelutyöllään useita henkilöitä, perheitä ja Kangasalan seutua.

Palkitut veljet ja heidän Lions vuodet:

Veikko Poranen

35 vuotta

Soini Köppä  

35 vuotta

Jukka Mäkinen  

20 vuotta

Harri Mäihäniemi 

15 vuotta

Reijo Mikkolainen  

10 vuotta


Esitelmä

Klubikokouksessa kuulimme myös Suomen Tullin edustajan pitämän esitelmän Tullin toiminnasta. Vierailijamme kertoi ns. Darknet-verkon käytostä mm. huumeiden ja väärennettyjen lääkkeiden kauppaan sekä Tullin toiminnasa tätä rikollistoimintaa vastaan. Pimessä verkossa käydään maassamme jo noin 1/3 kaikesta huumekaupasta. Esitys oli silmiä avaava ja ajatuksia herättävä. 

Suuri kiitos vieraamme vaikuttavasta esityksestä. Suuri kiitos myös Suomen Tullin henkilökunnan mittaamattoman arvokkaalle työlle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti