sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Kausi 2020 - 2021 käyntiin syyskuun klubikokouksella

Kausi 2020 - 2021 saatiin käynnistetty kauden ensimmäisellä kokouksella 1.9.2020 ravintola Aryanissa. Kauden ensimmäinen kokous keskittyi uuden kauden ideointiin ja toimintasuunnitelman tekemiseen. Tässä muutamia tärkeimpiä poimintoja tulevan kauden suunnitelmasta:

Jäsenistö

Kauden 2020-2021 alkaessa on klubissa 21 jäsentä. Kaudella 2020-2021 pyritään koko jäsenkunnan voimalla löytämään ainakin 1-2 uutta veljeä, jotka olisivat halukkaita sitoutumaan aktiiviseen toimintaan. 

Klubikokoukset

Klubikokoukset pidetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 19:00. Kokouspaikka on kauden alussa ravintola Aryana ainakin siihen saakka, kunnes ravintola Pepperin remontti valmistuu.

Convid-19 pandemia saattaa vielä aiheuttaa muutoksia kokouskäytäntöihin. Tilannetta seurataan ma muutoksia tehdään tarvittaessa. 

Kokous etenee määrämuotoisena esityslistan mukaan. Tämä osuus pyritään käymään max 45 min:ssa. Tämän jälkeen seuraa ruokailu. Kokouksia pyritään elävöittämään aina, kun se on mahdollista, esitelmillä tai alustuksilla ja niitä seuraavilla keskusteluilla. Keskustelujen ulkopuolelle jätetään uskonto ja puoluepolitiikka.

Tunnelma kokouksissa on tuttuun tapaan rento ja ystävällinen. Klubikokouksissa ruokaillaan.

Palveluaktiviteetit

Tänäkin kautena suurin palveluaktiviteetti on Kangasalan lastenkoteihin ja vähävaraisille lapsiperheille suunnatulla joululahjakeräystapahtuma joulukuussa. 

Tämän lisäksi kunnioitetaan itsenäisyyspäivänä ja kaatuneiden muistopäivänä Kangasalan sankarihautoja osallistumalla eri järjestöjen yhteiseen lippulinnaan klubin omalla lipulla. 

Palvelua suoritetaan myös perinteisillä eri Kangasalan kouluihin myönnettävillä stipendeillä.

Klubitapahtumat

Klubin toimintaa elävöitetään ja hyvää veljes-henkeä vaalitaan myös erilaisilla innostavilla ja kiinnostavilla klubitapahtumilla. Näitä ovat erilaiset yritys- yms. vierailut, peli-illat, vierailut muissa klubeissa, erilaisiin harrastuksiin osallistumiset ja muut vastaavat tapahtumat.

Pääosin tapahtumat ovat perinteisiä tapahtumia, joista ollaan vuosien aikana opittu pitämään ja joita halutaan tälläkin kaudella kokea. Tämän lisäksi on suunnitelmaan lisätty otsikolla "Tätä emme ole koskaan aikaisemmin tehty" jotain sellaista, mitä ei koskaan tai ainakin joskus hyvin kauan aikaa sitten on viimeksi tässä klubissa tehty.

Toimintakalenteri

Toimintakalenteri on esittetty näillä sivuilla omana dokumenttinaan. Suunnitelmaa päivitetään kauden aikana sitä mukaan, kun päivämäärät vahvistuvat.