maanantai 27. joulukuuta 2021

Joululahjakeräys onnistui loistavasti - suuri kiitos kaikille!

Lions Club Kangasala haluaa kiittää kaikkia joululahjakeräykseen osallistuneita ja hengessä mukana olleita. Keräys onnistui Covid-pandemiasta huolimatta tänäkin vuonna loistavasti. Oli suuri ilo voida viedä suuri määrä lahjoittamianne lahjoja Kangasalan lastenkodeille ja ruoka-apua vähävaraisille lapsiperheille.

Klubistamme sai kaksi henkilöä olla mukana paikan päällä yhden lastenkodin juhlassa. Saimme siis ihan konkreettisesti nähdä, kuinka ihanan joulumielen ja ilon lahjat toivat talon asukkaille. 

Lapsista pidetään siellä aivan erityisen hyvää huolta. Lapset saavat tuntea kodinomaisessa ympäristössä lämpöä ja välittämistä. Joulua vietettiin yhdessä joululauluista, erilaisista leikeistä ja esityksistä sekä jouluruoista nauttien. Kohokohta oli lapsille luonnollisesti joulupukin vierailu ja lahjojen avaaminen. Voi sitä riemua. 

Lahjan antajina saimme tästä itsellemmekin parjaan mahdollisen lahjan - aidon, lämpimän ja ihanan joulumielen. 

Kaikilla keräyksen lahjoilla on ollut todella suuri merkitys. Kaikki lahjat otettiin vastaan suurella riemulla ja kiitoksella! Olette olleet mukana tekemässä hyvin merkityksellistä työtä lasten ja nuorten hyväksi. Kiitos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti