torstai 4. helmikuuta 2021

Yhteensä 160 vuotta rikasta elämää ja 93 vuotta vankkaa Leijona-työn kokemusta

Lions Club  Kangasalla oli suuri ilo voida juhlistaa helmikuun 2021 kuukausikokouksen yhteydessä veljiemme Ilkka Pikkolan ja Timo Paakkalan molempien 80-vuotissyntymäpäiviä. Tätä merkittävää virstanpylvästä juhlistettiin puhein, lahjoin ja kakkukahvein.


Saman syntymävuoden ja hyvin lähekkäisien syntymäpäivien lisäksi veljiä Ilkka ja Timo yhdistää myös hyvin merkittävä työ Lions Club järjestössä. Ilkalla leijona-vuosia on jo 58 ja Timollakin 35. Näihin vuosiin mahtuu lukematon määrä erilaisia palvelu-aktiviteetteja ja muuta leijona.toimintaa. 

Tämän lisäksi Ilkka on Lions Club Kangasalan perustajajäsen, joten hän on ollut näkemässä clubimme kaikki vaiheet alusta lähtien. 


Nämä kaksi veljeä ovat meille iso esimerkki aktiivisuudesta, sitoutuneisuudesta, vireydestä ja aidosta Leijona-hengestä. Suurenmoiset onnittelut vielä kerran teille molemmille! Kunpa pystyisimme itse samaan!

Tapio Laakso
Lions Club Kangasala
Presidentti



ps. Timo kertoi viettäneensä juhlapäivää perheensä kanssa Lapissa hiihtoladulla. Samaan aikaan hänen poikansa täytti 50-vuotta. Hän puolestaan lasketteli rinteitä laudalla. Ikä on todellakin vain numero!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti