sunnuntai 8. lokakuuta 2023

60 vuotta palvelua: Kangasalan Lions klubi palkitsi Ilkka Pikkolan ja Timo Paakkalan Melvin Jones -palkinnoilla

Kangasalan Lions-klubi vietti 60-vuotista taivaltaan ja sen aikana tehtyä palvelutyötä yhteisömme hyväksi. Toukokuussa tänä vuonna kokoonnuimme juhlistamaan tätä merkittävää virstanpylvästä. Juhla oli tilaisuus paitsi muistella kuluneita vuosikymmeniä, myös tunnustaa klubimme pitkäaikaisten jäsenten, Ilkka Pikkolan ja Timo Paakkalan, merkittävää panosta klubimme hyväksi.

 

Näille kahdelle arvostetulle klubin jäsenelle myönnettiin Melvin Jones -palkinto. Kyseessä on Lions-klubien jäsenille myönnettävä korkein kunnianosoitus pitkäaikaisesta ja esimerkillisestä palvelutyöstä yhteisössä.

 

Melvin Jones -palkinto on saanut nimensä Lions Clubs Internationalin perustajan Melvin Jonesin mukaan. Hän uneksi maailmasta, jossa yksilöt yhdistävät voimansa palvellakseen yhteisöjään. 

 

Ilkka Pikkola ja Timo Paakkala ovat olleet Kangasalan Lions klubin jäseniä vuosikymmenten ajan – Ilkka jopa klubin perustamisesta asti - ja heidän työnsä on kantanut hedelmää monin tavoin. Heidän panoksensa Kangasalan Lion klubille ja Kangasalan yhteisölle on ollut hyvin merkittävä.

 

Ilkan ja Timon Melvin Jones –palkinto on klubissamme ensimmäinen tämän tason huomionosoitus klubin 60 vuoden historian aikana.

 

Ilkka ja Timo vastaanottivat Melvin Jones -palkinnot nöyrinä ja kiitollisina, tietäen, että Kangasalan yhteisön hyväksi tehtävä työ jatkuu. Näin korkean palkinnon myöntäminen inspiroi varmasti meitä kaikkia jatkamaan pyyteettömän palvelutyön perintöä Ilkan ja Timon viitoittamalla tiellä.

 

Suurenmoiset onnittelut Ilkka ja Timo upeasta saavutuksesta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti