maanantai 19. joulukuuta 2022

Joulukahjakeräys onnistui jälleen upeasti - Suuri Kiitos kaikille mukana olijoille!

Lions Club Kangasala haluaa kiittää kaikkia vuoden 2022 joululahjakeräykseen osallistuneita ja hengessä mukana olleita. Keräys onnistui jälleen kerrassaan upeasti. Tänäkin jouluna voimme ilahduttaa upeilla lahjoilla Kangasalan lastenkotien lapsia ja vähävaraisia lapsiperheitä.

Tässä perinteisessä joululahjakeräyksessä keräämme Kangasalan lastenkotien ja vähävaraisten perheiden lapsilta sekä vanhuksilta lahjatoiveita. Nämä lahjatoiveet toimitamme eteenpäin keräykseen osallistujille. Keräykseen osallistuja voi itse valita oman halun ja budjetin mukaan listalta sen toiveen, minkä haluaa toteuttaa. Nämä tavarat sitten kokoamme ja luovutamme suoraan lastenkodeille ja perheille. 

Keräys menee suoraan keräyskohteisiin. Kaiken työn teemme vapaaehtoisvoimin.

Tänä vuonna otimme keräyksen piiriin myös Kangasalan kehitysvammaisten asumispalvelu Ristilän asukkaat. 

Kuten alla olevista tämän vuoden keräyksen lahjojen koostekuvista voimme havaita, ei lasten ja lapsiperheiden lahjatoiveet ole usein kovinkaan suuria. Kaikilla näillä keräyksen lahjoilla on kuitenkin todella suuri merkitys heille. Kaikki lahjat otetaan vastaan suurella kiitoksella! 

Teemme yhdessä hyvin merkityksellistä työtä Kangasalan lasten, nuorten ja vähävaraisten perheiden hyväksi. Lämmin kiitos siitä kaikille ja mitä parhainta joulumieltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti